De Groeireis

De Groeireis

Succes is like yourself
Liking what you do, and liking how you do it

– Maya Angelou –

Met de Groeireis begeef je je in goed gezelschap.
Ten eerste met mij, maar ook met gelijkgestemde ondernemers.
Echt, het is zo ontzettend belangrijk om je te begeven met mensen die hetzelfde verlangen als jij!
Je wilt namelijk ook het beste uit jezelf halen, om zo anderen te kunnen helpen en de wereld mooier te maken.
Jouw wereld mooier te maken.

Geven en Ontvangen

Groeien

Dit is een reis waarbij de bestemming wellicht niet eenduidig is.
Het is de weg van het hart, het verlangen en daar horen wonderen bij!
Die wonderen hebben soms iets anders voor ons in petto dan wij zelf kunnen bedenken met ons hoofd!
Mijn ervaring is dat het altijd mooier is dan vooraf bedacht!
Ik hou daar van!

In een groep gaan we (online en offline) in vier maanden tijd mooie stappen zetten in het ondernemerschap

Het ondernemen is één grote (innerlijke) ontdekkingstocht!

Voor wie is De Groeireis?

 • Je bent net aan het ondernemen of al een tijdje bezig maar voelt dat je (opnieuw) keuzes mag gaan maken. Zodat je nog meer mag gaan ondernemen vanuit wie je bent. En dat vind je spannend! Het voelt alsof je weer opnieuw moet beginnen. Ik noem dat Groeipijn.
 • Je had ooit helder hoe ondernemen er voor jou uitzag en de vrijheid die het met zich mee zou brengen. Maar eerlijk gezegd ben je die onderweg kwijt geraakt
 • Tot je verbazing vind je het best eenzaam het ondernemen! Je weet dat je het alleen moet doen. Toch mis je echt een groep ondernemende vrouwen om je heen met wie je kan delen, die snappen waar je mee bezig bent en die met je mee denken & voelen.
  Maar die je ook aanspreken wanneer je uitstelgedrag vertoont of wanneer je jezelf een verhaal vertelt wat gewoon niet (meer) klopt!
 • Het nieuwe ondernemen, ondernemen vanuit intuïtie, flow en jouw hartsverlangen, is wat bij je past, maar je hebt echt geen idee hoe dat voor jou werkt.
 • Je bent bereid om keuzes te maken, in eerlijkheid naar jezelf te kijken en om met open vizier de reis in te gaan zetten de komende vier maanden!
  Je durft je angst onder ogen te kijken én besluiten toch de stap te gaan zetten. Omdat je verlangen om het wel te doen nu eenmaal groter is dan de angst die je er bij voelt.
 • Je weet dat persoonlijke groei voorafgaat aan de groei van jouw bedrijf.

Na de Groeireis ben je gegroeid als persoon én in je bedrijf. Je hebt mooie en concrete stappen gezet die bijdragen aan wat jij écht neer wil zetten.

Je doet (nog) meer dat waar jij blij van wordt!

Na de Groeireis ben je gegroeid als persoon én in je bedrijf.
Je hebt mooie en concrete stappen gezet die bijdragen aan wat jij écht neer wil zetten.

Je doet (nog) meer dat waar jij blij van wordt!

Wat houdt De Groeireis in?

 • Je gaat kijken naar wat je écht graag wil, wat jouw hartsverlangen is en welke stap gezet mag worden. Jouw verlangens, dromen en gaves heb je namelijk niet voor niks (gekregen). Die mag je nog groter maken!
 • Ook gaan we kijken naar wat je nog tegenhoudt.
  Welke patronen je hebt ontwikkeld die er voor zorgen dat je nog niet durft te luisteren naar jouw weten, jouw intuïtie. Dit zorgt ervoor dat je nog niet volledig jezelf bent in jouw bedrijf en je de angsten groter laat zijn dan het vertrouwen! Het leuke is dat je je patronen overal ‘doet’! het effect beperkt zich dus niet alleen tot jouw bedrijf!
 • Alleen reizen kan, maar het is ook echt heel waardevol om samen op reis te gaan! Zo kan kennis en ervaringen gedeeld worden en kunnen we elkaar de wegwijzen als we verdwalen. Maar uiteindelijk ben jij degene die het tempo en richting bepaald en daarom is er ook ruimte voor individuele sessies!
 • Een keer in de twee weken starten we de maandagochtend met een groepscoachcall. Daarin zet je de intentie neer van die week, maak je keuzes en verbind je je met je hartsverlangen én daardoor ook met de acties die je gaat uitvoeren. Zie dit als een Mastermind (of liever Masterheart; je hart, je intuitie is leidend en je hoofd ondersteunt).
 • Naast de twee-wekelijkse Groepscoachcalls heb je 1 x per maand een uur 1-op-1 coaching met mij. Tijdens deze gesprekken gaan we dieper in op bijvoorbeeld de patronen/blokkades die je op dit moment tegen houden om (nog meer) te gaan groeien. Maar daarnaast kan ik je natuurlijk ook op weghelpen met thema’s zoals zichtbaarheid, online tools etc..

 

Elkaar uitdagen, ‘accountable’ houden voor stappen die jij wil zetten, zorgt ervoor dat je wel dat stapje zet, die je anders uit de weg gaat!

Elkaar uitdagen en ‘accountable’ houden voor stappen die jij wil zetten, zorgt ervoor dat je wel dat stapje zet, die je anders uit de weg gaat!

Praktisch

We starten op vrijdag 18 januari 2019 met een live dag(deel) met de gehele groep! Daarin zetten we de intenties neer voor De Groeireis én ontmoet je je medereizigers.
Maandag 21 januari starten de groepscoachcalls. Deze zijn om de week gedurende 4 maanden. De groep waarmee je twee-wekelijks de call hebt bestaat uit max 5 personen.
Naast de coachcalls plannen we samen 1 x per maand een individueel coachmoment. Dit zijn er vier in totaal. (of vijf, zie de bonus)
We sluiten De Groeireis af met weer een live-dag(deel).
Een besloten Facebookgroep waar ruimte is om elkaar te supporten, motiveren, te bevragen en waar uiteraard succes gedeeld kan worden!

De investering bedraagt €847,-. excl. BTW. Betalen in termijnen is mogelijk. Mail me dan even op marleen@marleenbeeren.nl

Bonussen

Wanneer je je vóór 1 januari 2019 inschrijft dan ontvang je 1 uur extra individuele coaching. Deze plannen we in vóór de kick-off van 18 januari!

1 x per kwartaal organiseer ik op vrijdag SamenZijn Borrels. Een borrel voor vrouwelijke ondernemers waarin gelijkgestemden ontmoeten, ervaringen delen en Samen Zijn voor op staat. Deze borrels zijn voor jou gratis in 2019. Hapjes & drankjes worden verzorgt! 

Wie ben ik?

Ik ben Marleen en als Groeicoach weet ik dat,
weten wat je echt graag wil,
waarom je dat graag wil
én weten hoe jij het beste kan bijdragen
het zoveel makkelijker maakt om keuzes te maken, en te gaan staan voor wat je te bieden hebt.
Voelen, Kiezen en Doen!
Daar gaat deze reis om.
Samen
Ik heb zelf ervaren dat niet op die plek zijn, er voor zorgde dat je gewoon je plezier verliest
in het ondernemerschap (en op andere vlakken in je leven) omdat je maar wat ‘aanrommelt’, het niet klopt.

Aanmelden voor de Groeireis?

Je kunt via het contactformulier laten weten dat je deel wil nemen aan De Groeireis!

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!
We gaan dan in gesprek om te kijken of de Groeireis voor jou bijdraagt in jouw groei.

Het formulier kun je uiteraard ook gebruiken als je vragen hebt!

Wil je af en toe wat Groeispiratie ontvangen?

Meld je dan aan voor de Groeipost!

Ik help je graag! Boek nu jouw gratis Groeigesprek

 

Boek nu direct jouw gratis Groeigesprek! Na een 30 minuten weet je wat jouw volgende stap mag zijn om jouw droombedrijf te laten groeien. 
 

Laat je naam en e-mailadres achter zodat ik je de link kan sturen naar mijn online agenda! Wel zo handig! 

You have Successfully Subscribed!